woensdag 15 juli 2015

werkdag 2

Onze tweede werkdag zit er op. We raken stilaan goed georganiseerd : werken van 9 tot 12 uur, lunch van 12 tot 13 uur, terug werken van 13 tot 16 uur. In de voormiddag en namiddag nemen we ook nog een kwartier break om ons te verfrissen aan het koele water van de pomp op de binnenkoer en om iets te snoepen.
Aard van het werk vandaag : bepleistering afkappen, van de huisjes die al een nieuwe pleisterlaag kregen de deuren en ramen opkuisen en afschuren zodat we daar morgen misschien al een laag primer kunnen op schilderen.
In de voormiddag zijn Pieter - Jan, Lander en Alexander mee geweest met een Indische veldwerker van Damien Foundation naar afgelegen dorpen in het binnenland, zodat ze  van dichtbij konden ervaren wat Damiaanactie daar doet.
Annie is nu gaan shoppen met de meisjes : doordat we voortdurend kletsnat zijn van het zweet waren de meeste van hun broeken al gescheurd.
We waren opnieuw heel moe maar ook zeer tevreden over het geleverde werk.
Op tijd in de bedjes dus, want we moeten waken over onze nachtrust : door de zwoele en hete temperaturen 's nachts en de harde bedden kunnen sommigen moeilijk genoeg slapen. Dus valt er wel eens eentje in slaap na de lunch of tijdens de terugrit met de jeep.
Zo, dit was ons nieuwsberichtje voor vandaag.










4 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik geniet ervan om op het thuisfront jullie verslagen te lezen. Mooie foto's ook.
    Jullie doen daar goed werk, ik ben al benieuwd naar de resultaten.
    Stan

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen